Perkhidmatan Kami

Pemasangan Produk Keselamatan LPG

Alat atur tekanan gas mesti dipasang dengan silinder gas sebelum digunakan, ia akan membenarkan tekanan tinggi ditetapkan dalam tekanan yang selamat.

Pemeriksaan / Penyelenggaraan Tempat Pelanggan

Kemalangan yang melibatkan silinder gas boleh menyebabkan keadaan yang sangat teruk dan ia akan mengakibatkan kecederaan atau kematian. Dengan cara yang betul, silinder gas boleh diguna dengan selamat dan sebaliknya, ia boleh membahayakan kepada individu dan kawasan sekitar. Kemalangan utama dari silinder gas yang bertekanan dan mengalami kebocoran akan mengakibatkan letupan dan serpihan tersebar di kawasan sekeliling. Pakar yang cekap dan terlatih dapat memasangkan alat atur tekanan gas dengan betul untuk mengelakkan kemalangan. Pengatur silinder harus diganti selewatnya setiap 5 tahun.

Penjagaan kesihatan & Sistem Rawatan Air

Semakin ramai orang yang mementingkan penjagaan kesihatan. Produk penjagaan kesihatan adalah salah satu makanan yang mempunyai ciri makanan umum, dapat mengawal fungsi tubuh manusia, sesuai untuk penggunaan untuk mencapai kesan kesihatan. Kesan produk penjagaan kesihatan digemari oleh masyarakat pada masa kini. Kami juga mengembangkan bidang ini, produk kesihatan dan sistem rawatan air dan lain-lain.