Tentang Kami

Membantu Insan Mencapai Impian yang Lebih Baik

Transformasi terhadap budaya syarikat akan memberikan kestabilan, keselamatan, keyakinan dan kecekapan prestasi setiap pekerja kepada rakan perniagaan dan para pelanggan. Kepercayaan budaya syarikat kami dapat diterima oleh semua.

Di syarikat UGS, kejayaan kami bergantung pada kestabilan jangka masa yang panjang dalam perniagaan ini diwujudkan melalui jualan langsung. Ia begitu penting untuk mencapai keseimbangan matlamat dengan segera dan memastikan penumbuhan dengan lebih sihat di pasaran masa depan. Kami memberikan perkhidmatan yang terbaik dan memastikan kepuasan pelanggan kita.

Kami memastikan pelanggan-pelanggan mendapat produk berkualiti dan perkhidmatan yang terbaik daripada rakan perniagaan melalui jaringan kemudahan yang sedia ada. Kami ingin memberi peluang kepada setiap orang dan organisasi untuk mewujudkan peluang perniagaan pada masyarakat tempatan, meningkatkan pertumbuhan perniagaan supaya dapat menjaga kebajikan setiap rakan perniagaan. Kepercayaan dan keselamatan pelanggan amat diutamakan dan prestasi produk telah dijamin dan diuji dengan mengikut tahap industri.

Produk Kami

Alat Atur keselamatan
tekanan rendah LPG

(UGS-VA1968RG)

Alat Atur keselamatan
tekanan rendah LPG

(GAR298-A)

Alat Atur keselamatan
tekanan rendah LPG

(UGS-VA1968M)

Alat Atur keselamatan
tekanan rendah LPG

(AR136-A)

Hos Keselamatan Gas

Sistem Air Rawatan
Beralkali UGS

UGS IgG Pro